loading...

asterip

بازدید : 15
شنبه 8 ارديبهشت 1403 زمان : 14:22

_ کباب شیشلیک معروف

شیشلیک یک نوع کباب و یکی از گران قیمت ترین غذاهایی است که در کشورهای آسیایی مانند ایران، شوروی، و بخشی از اروپای مرکزی، طرفداران زیادی دارد.این کباب به شیوه های متفاوتی تهیه می شود. شیلیک شاندیز کباب بسیار معروف شهر مشهد است که با شش تکه گوشت راسته گوسفندی تهیه می شود.

این غذای بسیار خوشمزه در شهر مشهد و شاندیز به همراه دنده به سیخ کشیده می شود. تهیه این نوع کباب دقت و نکات زیادی را لازم دارد تا گوشت آبدار و لذیذ باقی بماند. گوشت ماده اصلی این غذا است که برای طعم دار کردن آن از موادی مانند، ماست، زعفران، لیمو، روغن و فلفل استفاده می کنند و در کنار آن از گوجه فرنگی هم برای سرو استفاده می نمایند.

در زمان سفر به مشهد و تهیه بلیط هواپیما ارزان چارتر ساری مشهد و یا بلیط چارتر هواپیما اهواز مشهد ، پیشنهاد آس چارتر به شما این است که حتما برای وعده های اولیه نهار و یا شام خود به شاندیز بروید و خوردن این غذای لذیذ با فضاهای دلنشین و دلچسب لذت ببرید.

۱۲_ خورشت ریواس

خورشت یا خورش ریواس هم از آن دسته غذاهای سنتی مشهد است که انحصار آن را با شهرهایی در خراسان جنوبی، کردستان و حتی شهر نیشابور شریک است.

البته در هر کجای ایران که گیاه ریواس بروید این غذا را درست می کنند و به آن خورشت ریواس می گویند.

این خورشت به خاطر وجود ریواس در خود مزه ای ترش دارد و در درست کردن آن از گوشت تازه ی گوسفند و یا گوساله، جعفری و نعنا تازه، پیاز و حتی شکر استفاده می کنند.در کنار این غذا از پلوی داغ و تازه همراه مخلفات همیشگی نیز خورده می شود.

۱۳_ دیگچه

دیگچه نوعی دسر است مانند شله زرد اما بافتی چسبنده تر و سنگین تر از شله زرد می باشد،این دسر خوشمزه طعمی شیرین دارد،مزه گلاب در این دسر بسیار مشخص و معلوم است. دیگچه را در 3 رنگ سفید،زرد و شکلاتی تهیه می بینند،رنگ سفید بدون افزودنی و رنگ اصلی خوده دیگچه می باشد رنگ زرد از وجود زعفران و رنگ قهوه ای روشن آن از وجود ترکیب قهوه و شکلات باهم است.

در پخت دیگچه مشهدی که از غذاهای سنتی مشهد است از مواد غذایی همچون: گلاب، هل، برنج، گلاب، شیر، زعفران، شکر و کره استفاده می شود. پس از مخلوط کردن این مواد با هم و پختن آن ها در کنار یکدیگر، این مواد معمولا در اندازه ی غالب های مربعی کوچک و یا مستطیلی متوسط در می آیند.

۱۴_ دیزی سنگی

آبگوشت را همه شهر های ایران دارند و می دانند که چقدر این غذا مقوی و خوشمزه است، این غذا سنگین بوده و بیشتر در هوای سرد خواهان دارد. ظرف های سنگی و سنگینی وجود دارد که مواد اولیه آبگوشت را داخل این ظرف های مخصوص ریخته و میگذارند تا به مدت زمان 3 الی 4 ساعت بر روی حرارت ملایم تا پخته شود، دیزی سنگی بر پایه گوشت گوسفندی تازه و سبزی های عطر دار آن می باشد.طعم خاص این غذا به خاطر ظرفی است که این غذا در آن طبخ می شود.

آس چارتر در این مقاله به 14 نوع غذای خوشمزه و مقوی خراسان رضوی پرداخته است،اگر اهل خوردن و تست کردن طعم خاص جدید هستید پس تا دیر نشده بلیط ارزان چارتر هواپیما خود را رزرو و یا بلیط چارتر هواپیمای خود را تهیه کنید تا در مشهد هم زیارت داشته باشید و هم سیاحت.

_ کباب شیشلیک معروف

شیشلیک یک نوع کباب و یکی از گران قیمت ترین غذاهایی است که در کشورهای آسیایی مانند ایران، شوروی، و بخشی از اروپای مرکزی، طرفداران زیادی دارد.این کباب به شیوه های متفاوتی تهیه می شود. شیلیک شاندیز کباب بسیار معروف شهر مشهد است که با شش تکه گوشت راسته گوسفندی تهیه می شود.

این غذای بسیار خوشمزه در شهر مشهد و شاندیز به همراه دنده به سیخ کشیده می شود. تهیه این نوع کباب دقت و نکات زیادی را لازم دارد تا گوشت آبدار و لذیذ باقی بماند. گوشت ماده اصلی این غذا است که برای طعم دار کردن آن از موادی مانند، ماست، زعفران، لیمو، روغن و فلفل استفاده می کنند و در کنار آن از گوجه فرنگی هم برای سرو استفاده می نمایند.

در زمان سفر به مشهد و تهیه بلیط هواپیما ارزان چارتر ساری مشهد و یا بلیط چارتر هواپیما اهواز مشهد ، پیشنهاد آس چارتر به شما این است که حتما برای وعده های اولیه نهار و یا شام خود به شاندیز بروید و خوردن این غذای لذیذ با فضاهای دلنشین و دلچسب لذت ببرید.

۱۲_ خورشت ریواس

خورشت یا خورش ریواس هم از آن دسته غذاهای سنتی مشهد است که انحصار آن را با شهرهایی در خراسان جنوبی، کردستان و حتی شهر نیشابور شریک است.

البته در هر کجای ایران که گیاه ریواس بروید این غذا را درست می کنند و به آن خورشت ریواس می گویند.

این خورشت به خاطر وجود ریواس در خود مزه ای ترش دارد و در درست کردن آن از گوشت تازه ی گوسفند و یا گوساله، جعفری و نعنا تازه، پیاز و حتی شکر استفاده می کنند.در کنار این غذا از پلوی داغ و تازه همراه مخلفات همیشگی نیز خورده می شود.

۱۳_ دیگچه

دیگچه نوعی دسر است مانند شله زرد اما بافتی چسبنده تر و سنگین تر از شله زرد می باشد،این دسر خوشمزه طعمی شیرین دارد،مزه گلاب در این دسر بسیار مشخص و معلوم است. دیگچه را در 3 رنگ سفید،زرد و شکلاتی تهیه می بینند،رنگ سفید بدون افزودنی و رنگ اصلی خوده دیگچه می باشد رنگ زرد از وجود زعفران و رنگ قهوه ای روشن آن از وجود ترکیب قهوه و شکلات باهم است.

در پخت دیگچه مشهدی که از غذاهای سنتی مشهد است از مواد غذایی همچون: گلاب، هل، برنج، گلاب، شیر، زعفران، شکر و کره استفاده می شود. پس از مخلوط کردن این مواد با هم و پختن آن ها در کنار یکدیگر، این مواد معمولا در اندازه ی غالب های مربعی کوچک و یا مستطیلی متوسط در می آیند.

۱۴_ دیزی سنگی

آبگوشت را همه شهر های ایران دارند و می دانند که چقدر این غذا مقوی و خوشمزه است، این غذا سنگین بوده و بیشتر در هوای سرد خواهان دارد. ظرف های سنگی و سنگینی وجود دارد که مواد اولیه آبگوشت را داخل این ظرف های مخصوص ریخته و میگذارند تا به مدت زمان 3 الی 4 ساعت بر روی حرارت ملایم تا پخته شود، دیزی سنگی بر پایه گوشت گوسفندی تازه و سبزی های عطر دار آن می باشد.طعم خاص این غذا به خاطر ظرفی است که این غذا در آن طبخ می شود.

آس چارتر در این مقاله به 14 نوع غذای خوشمزه و مقوی خراسان رضوی پرداخته است،اگر اهل خوردن و تست کردن طعم خاص جدید هستید پس تا دیر نشده بلیط ارزان چارتر هواپیما خود را رزرو و یا بلیط چارتر هواپیمای خود را تهیه کنید تا در مشهد هم زیارت داشته باشید و هم سیاحت.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
لینک دوستان
آمار سایت
  • کل مطالب : 172
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 6
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 2
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 27
  • بازدید ماه : 202
  • بازدید سال : 1397
  • بازدید کلی : 1397
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی